Vertinimų nėra
Data derinama individualiai , dėl artimiausios datos ir laiko susisiekti el. paštu info@bloommo.lt
Virtuali erdvė
6 val.
liko 1/1 vieta
1. Maisto saugos principai ir maisto tvarkymą, pateikimą į rinką, su maistu besiliečiančių gaminių ir medžiagų reikalavimus reglamentuojantys teisės aktai.
2. Maisto tvarkymo subjektų higienos reikalavimai (asmens higiena, maisto tvarkymo higiena, kryžminės taršos prevencija, patalpų, įrangos, transporto priežiūra, nariuotakojų ir graužikų kontrolė, nesaugaus maisto pašalinimas iš rinkos, atliekų tvarkymas).
3. Bendrieji maisto pr...
1. Maisto saugos principai ir maisto tvarkymą, pateikimą į rinką, su maistu besiliečiančių gaminių ir medžiagų reikalavimus reglamentuojantys teisės aktai.
2. Maisto tvarkymo subjektų higienos reikalavimai (asmens higiena, maisto tvarkymo higiena, kryžminės taršos prevencija, patalpų, įrangos, transporto priežiūra, nariuotakojų ir graužikų kontrolė, nesaugaus maisto pašalinimas iš rinkos, atliekų tvarkymas).
3. Bendrieji maisto produktų ženklinimo reikalavimai.
4. Maisto tvarkymo subjektų savikontrolė, taikant Rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų sistemos (RVASVT) principais grindžiamas procedūras.
5. Per maistą plintančios užkrečiamosios ligos, jų prevencija.“